STUBIŠNI GUSJENIČAR - Zonzini

Talijanski stubišni gusjeničar Zonzini se potpuno automatsko kreće kroz stepenice, stabilnost na stubištu se prilagođava s nagibom tereta. Stubišni gusjeničar Zonzini jednostavno upravljate joystickom. Preporučuje se za teška opterećenja, za terete koji su neugodni i delikatni za prijenos. Odabrati možete različite dodatke za visoke terete, za fotokopirne mašine, okna, vrata, namještaj. Vrlo pogodno za dostavu sefova, peći za grijanje, tehnički plin i ostalo. Proizvođač Zonzini Srl u Italiji proizvaja originalni stubišni gusjeničar Zonzini više od 40 godina. Zemlja proizvodnje: Italija, CE certifikat (Conformité Européenne).

Domino Plasmoid

Teret horizontalno

Financiranje od 202,97€ / mjesec

Skipper Plasmoid

Teret u nagibu

Financiranje od 221,21€ / mjesec

VIDEO PREZENTACIJA

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Što je glavna prednost stubišnog gusjeničara Zonzini?

Rad bez napora

Automatski pomak kroz stepenice, upravljanje joystickom, sva težina je na gusjeničaru. Model Domino Plasmoid ima automatsko podešavanje utovarne ploče u horizontalnom položaju. Model Skipper Plasmoid je namijenjen za visoke terete.

Može gumirana gusjenica oštetiti stepenice?

Ne ostavljaju nikakav trag

Gusjenice vas osiguraju protiv klizanja. Guma ne ostavlja nikakav trag i vam omogućava penjanje i puštanje kroz stepenice.

Ali je upravljanje gusjeničarom zahtjevno?

Jednostavno i sigurno

Pomak gusjeničara Zonzini je automatiziran. Svaka gusjenica ima vlastiti elektromotor. Na taj način gusjenice rade nezavisno i stoga se može gusjeničar okrenuti na stepenicama. Gusjeničar upravljate joystickom, sva težina je na gusjeničaru.

Su vijugave stepenice za gusjeničar problem?

Gusjeničar se okrene na stepenicama

Važni uvjet je da je dovoljno mjesta na stepenicama i da teret nema previše dubine. Svaka gusjenica se može kretati u suprotnom smjeru i tako se gusjeničar okreti kroz vijuge.

Kako se puni baterije?

220V ali 12V

Baterija može imati vijek trajanja 5 godina u slučaju da se baterija puni pravovremeno, redovito. Najgore je bateriju svaki put isprazniti do kraja. Stubišni gusjeničar Zonzini ima prikaz stanja baterije.

Kako se gusjeničar utovari u vozilo?

Aluminijska rampa

Za utovar gusjeničara i tereta u dostavno vozilo je najbolje koristiti aluminijsku rampu ili šasiju u nagibu na koju se stavi gusjeničar i tako ide gusjeničar onda u dostavno vozilo.

Koliko traje jedan ciklus baterije?

40 kata ili 40 minuta

40 kata ili 40 minuta kontinuiranog korištenja. Ako trebate više od toga je onda najbolje uzimati još dodatnu bateriju. Da ne koristite baterije izvan stepenica po ravnom podu, preporučujemo dodatnu platformu s kotačima.

Gusjeničar Zonzini i ravno tlo

Šasija s kotačima

Ako imate veliko kretanja s gusjeničarom gdje je ravno tlo, je najbolje naručiti dodatnu šasiju s kotačima. Gusjeničar se podigne na šasiju i tako ne praznite baterije.
Sve naše proizvode dostavljamo na vašu poslovnu adresu u Hrvatskoj, gdje vam pružamo kratku edukaciju o njihovom funkcioniranju