STUBIŠNI GUSJENIČAR
ZA INVALIDSKA KOLICA

Domino People Plasmoid Stabilized

Prijevoz osobe u invalidskim kolicima kroz stepenice zahtijeva osjećaj sigurnosti, pouzdanosti i punu kontrolu nad kretanjem. Vrhunska talijanska gusjenica za stepenice Zonzini Domino Plasmoid People sa stabilizacijskim programom omogućit će vam upravo to. Kroz stepenice ćete sigurno i pouzdano provesti osobu u invalidskim kolicima.

Krećući se stepenicama

Svaka gumena gusjenica ima svoj električni motor, tako da gusjenicu jednostavno pomičete u svim smjerovima. Ručka joysticka omogućuje iznimno precizne i spore pokrete tamo gdje nema puno prostora. Gusjenice su protuklizne i ne oštećuju unutarnje podne obloge. Gusjenica za stepenice također se može zaustaviti ili promijeniti smjer na sredini stubišta.

Stabilizacijski program STABILIZED

Dva dodatna kotača s električnim pomicanjem gusjenice pokreću se kada idete sa stubišta na pod i automatski prilagođavaju prijelaz gusjenice iz nagiba u ravni položaj na podu. Nasuprot tome, kada se spuštate s kata na stepenice, program detektira kraj tla ispod tračnica i gusjenica se automatski zaustavlja i čeka da aktivirate kotače stabilizatora, koji gusjenicu postavljaju pod kut za nastavak spuštanja niz stepenice. Uvijek u isto vrijeme kada se aktiviraju stabilizacijski kotači, istovremeno se automatski podešava nagib ploče.

Ploča za kolica s automatskim podešavanjem nagiba

Automatsko podešavanje ploče za parkiranje kolica olakšava prijelaze s kata na stubište i sa stubišta na kat. Gusjenica za stepenice Zonzini brine se za siguran nagib same ploče, kako biste zadržali stabilnost i sigurno se kretali. Ploča će tako uvijek biti u gotovo vodoravnom položaju – blago nagnuta unazad pružit će osobi u invalidskim kolicima osjećaj sigurnosti i dobru preglednost nad onim što se događa.

Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije

Domino People 400

Kapacitet dizanja

400 Kg

Duljina

950 mm

Širina

536 mm

Minimalna visina

1142 mm

Teretna ploča (š * d)

500*620 mm

Proširena ploča (š * d)

800*620 mm

Težina bez baterije

114 Kg

Težina postolja. baterije

17 Kg

Težina litijske baterije

6 Kg

Brzina

10 s / metar

Standardna baterija

500 stepenica

Litijeva baterija

1500 stepenica

Radna površina

Obrat 360 stopinj

Zaštita

IP54

Standardna oprema

Standardni paket baterija, standardna ploča za teret, punjač

Samo prava oprema

Daska za kolica opremljena je kotačima za vožnju po ravnim podovima između stepenica. Tako ćete se brže kretati i uštedjeti struju u bateriji samo za kretanje stepenicama. Daska također ima rampe koje se mogu uvući, tako da osobu u invalidskim kolicima možete sigurno i bez napora unijeti na dasku ili s nje. Dostupni su i 12V pretvarač za punjenje baterije u vozilu te vrlo snažna Litijeva baterija.

Primjeri upotrebe

Prijevoz osobe u invalidskim kolicima kroz stepenice. Standardna utovarna ploča prikladna je za širinu većine kolica, ali također možete odabrati individualnu dimenziju utovarne ploče.

Financiranje od 291,77€ / mjesec

Sve naše proizvode dostavljamo na vašu poslovnu adresu u Hrvatskoj, gdje vam pružamo kratku edukaciju o njihovom funkcioniranju