STUBIŠNI GUSJENIČAR

Zonzini Buddy Lift Plasmoid 150

Samoutovarna penjalica za stepenice Buddy Lift je hibrid između penjalice za stepenice i penjalice za stepenice. Odličan sustav za brzu dostavu tereta kroz stepenice do 150 KG težine. Brzo kretanje stubištem moguće je sa spuštenim ili podignutim tračnicama – čak i kroz zavojito stubište.

Krećući se stepenicama

Teretni krevet ima kotače na dnu za jednostavno kretanje sa stepenica. Na ravnom dijelu stepenica vozit ćete se Zonzini Buddy Liftom sa spuštenim tračnicama. U zakrivljenim dijelovima stubišta podići ćete ili zatvoriti tračnice i lako savladati ovako usko suženje stubišta. Uzdignute tračnice, u kombinaciji s električnim pomicanjem visine teretne ploče, omogućuju vam da se čak potpuno krećete unutar unutarnjeg ruba stošca stepenica, budući da se tračnica penje rubovima stepenica i ne treba površinu donja stepenica za uspon ili silazak. Električna teretna platforma podiže teret na visinu od 62 cm, čime se smanjuje potrebna radna površina za rad na stepenicama ili uskim hodnicima.

Električno pomični teretni krevet i sustav za samoutovar

Električno pomična tovorna plošča
in samonakladalni sistem

Zonzini Buddy Lift gusjenica za stepenice opremljena je električno podesivom pločom za teret. Isporučeni uređaj ćete kod kupca podići na visinu od 62 cm i tako ga postaviti na pult ili jednostavnije završiti montažu na zid objekta. Ploča za utovar također omogućuje automatsko dizanje u dostavno vozilo: teret i Buddy Lift se automatski utovaruju u vaš kombi i istovaraju iz dostavnog vozila na lokaciji kupca. Sa Zonzini Buddy Liftom dostavu ćete izvršiti potpuno samostalno, od utovara u dostavno vozilo do završetka unosa kod kupca.

Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije

Buddy Lift 150

Kapacitet dizanja

150 kg

Dubina

599 mm

Širina

579 mm

Ploča za opterećenje (š * d)

348 *455 mm

Minimalna ukupna visina

1202 mm

Težina bez baterije

72 Kg

Težina baterije

11 Kg

Maksimalna ukupna visina

1920 mm

Brzina

47 stepenica/min

Baterija

24V 20 Ah, gel

Domet

400 stepenica

Radna površina

Sa opterećenjem od 60*60 cm, prelazimo na 80*80 cm prostora

Zaštita

IP54

Standardna oprema

Automatski punjač, traka za montažu, baterija, ploča za utovar

Sve u jednom uređaju

Zonzini Buddy Lift kombinira: kolica za vožnju po ravnim podovima, gusjenicu za stepenice za kretanje po stepenicama, sustav tračnica za korištenje kao penjalica za stepenice, dizalicu za podizanje tereta na željenu visinu do 62 cm visine, automatski utovar tereta i gusjeničara u vozilo.

Primjeri upotrebe

Perilice rublja, sušilice, perilice posuđa, hladnjaci, mali sefovi, ugostiteljska oprema, pećnice, konvektomat, aparati za kavu, vakum mašine, namještaj, plinske boce, kutije, paketi, torbe, printeri, fotokopirni strojevi, alati.

Financiranje od 169,53€ / mjesec

Sve naše proizvode dostavljamo na vašu poslovnu adresu u Hrvatskoj, gdje vam pružamo kratku edukaciju o njihovom funkcioniranju