NOVOSTI

Stubišni penjač CargoMaster za sve situacije

Na slici su prikazana tri najprodavanija profesionalca. Njemačka kompaktnost i izdržljivost s više od 40 godina tradicije proizvodnje i razvoja u Albstadtu u Njemačkoj.

Podizna platforma Safelift i stubišni gusjeničar Zonzini

Tvrtka Plam d.o.o. iz Rogaške Slatine preuzela je svoj novi set za sigurniji i lakši rad kako u skladištu tako i na terenu: podizna platforma za unutarnju upotrebu Safelift MA50 i gusjeničar za stepenice Zonzini Domino Plasmoid 300.

A350 stubišni penjač za uslugu selidbe

Selidbeni servis Premik preuzeo je novi stubišni penjač CargoMaster A350, nosivosti 350 kg. Svojim korisnicima žele ponuditi još kvalitetniju uslugu i olakšati prenošenje težih predmeta po stepenicama.

stubišni penjač

Toplinske pumpe isporučuje samoutovarni viličar Innolift

Tvrtka Ika Žiri preuzela je svoj novi samoutovarni viličar Innolift IXL500.1250. Podizanje je dovoljno visoko za dostavno vozilo s sandukom i za zatvoreni kombi visine h2 i h3.

Innolift od 1000 kilograma za Autotransport Piškur

Tvrtka Avtoprevozništvo Piškur preuzela je svoj novi samoutovarni viličar Frendix Innolift IXL1000.1250. Viličar će im olakšati manipulaciju težim teretima na terenu, gdje im je potreban brz i samostalan utovar ili istovar čak i 1000 kg teških tereta iz dostavnog ili teretnog vozila.

Stubišni penjač CargoMaster C141V za gimnaziju

Isporučili smo profesionalni njemački stubišni penjač AAT CargoMaster C141 Vario. Vrlo okretan i brzi model nudi jednostavno i pouzdano premještanje predmeta do 140 kg kroz stepenice.

Samoutovarni viličar Innolift 1000kg s električnim hodom 

Isporučen je novi, potpuno električni samoutovarni viličar Frendix Innolift EXL1000.1250 – nosivost 1000 kg, s električnim hodom i funkcijom automatskog podizanja i spuštanja viličara.

Samoutovarni viličar Innolift 1000kg s električnim hodom 

Podizna platforma za rad na visini unutra

Vrlo kvalitetna švedska podizna platforma Safelift vas podiže na radnu visinu od 3,5 m, 5 m ili 6 m čak 280 puta s opterećenom težinom od 180 kg, s jednim punjenjem baterije. Osim prostora za pohranu alata, svoj električni alat ili tablet moći ćete puniti i preko USB utikača.

Nadogradite svoj kombi s Innolift samoutovarnim viličarom

Samoutovarni viličar Innolift čini vaše dostavno vozilo još korisnijim i savršeno iskorištenim: samostalni utovar i istovar tereta do 1000 kg, bez pričvršćivanja opreme za rukovanje teretom na dostavno vozilo.

Stubišni penjač po cijeni od dvije kave dnevno

Još dostavljate peći, keramiku ili bijelu tehniku s ručnim unosom kroz stepenice? Na račun samo dvije kave dnevno, ne morate štetiti svojoj kralježnici.

Brza nadogradnja za vaš kombi

Vaš dostavno vozilo može biti još korisnije sa sustavom za brzi i samostalan utovar i istovar tereta na dostavi. Na taj način povećavate produktivnost, ubrzavate isporuke i stječete nove transporte gdje je želja ili uvjet da i prijevoznik samostalno iskrca ili utovari teret.

Podizna platforma za unutarnju upotrebu

Koristite podiznu platformu za podizanje Safelift za siguran rad na visini. Pogodna je za unutarnju upotrebu, gdje će biti koristna za razne radove održavanja, blagdanske dekoracije, inventare, instalacije.

Novi automatski sistem nagiba za Zonzini

Zonzini stubišni gusjeničar je sada dostupan s novim sustavom za lakši prijelaz s ruba stubišta na pod i s poda na stubište.

Rad na visini

Švedska košara za podizanje učinkovito će riješiti vaše izazove radova održavanja na velikim visinama u skladištima, trgovačkim centrima i salonima.

Najmoćniji originalni samoutovarni viličar

Originalni samoutovarni viličar Frendix Innolift je na odabir sa širom šasijom koji ima kapacitet podizanja 1000 kg.

Preseljenje?

Transport težine kroz stubište može biti jednostavno, sigurno i brzo. Stubišni gusjeničar samo upravljate joystickom, težina je potpuno na gusjeničaru.

Trošak vlasništva samoutovarnog viličara

Za cijenu dvije kave dnevno možete vaše dostavno vozilo opremiti s samoutovarnim viličarom Innolift (zatvoreni kombi furgon, kombi sanduk).