NOVOSTI

Stubišni penjač CargoMaster sa dodatkom za stolariju

Njemački proizvođač profesionalnih stubišnih penjača za stepenice CargoMaster, ponudio je novi i poboljšani dodatak: nastavak za stolariju.

Samohodni samoutovarni viličar Innolift EL1000.1000 za Foto Mitja

Gorenjski poduzetnik Mitja Smrdel s.p. preuzeo novi samohodni samoutovarni viličar Innolift, nosivosti 1000 kg.

CargoMaster stubišni penjač za Henkel Maribor

Tvrtka Henkel Servitve d.o.o. preuzela je najbrži stubišni penjač, nosivosti 120 kg, CargoMaster C120 S.

Samoutovarni viličar za isporuku peleta za grijanje

Zagrebačka tvrtka Excellence Class d.o.o. prodaje i dostavlja pelete za grijanje. Za bržu i jeftiniju dostavu opremili su se samoutovarnim viličarom Innolift IL1000.1000.

Innolift samoutovarni viličar za rashladni transport

Autoprijevoznik Janko Godvajs s.p. je preuzeo svoj novi samoutovarni Frendix Innolift IXL500.1250 za dostavu rashlađenog i smrznutog tereta.

Viličar Innolift IM600.800 za Metro Hrvatska

Trgovačka tvrtka Metro Hrvatska d.o.o. preuzela je prva dva Frendix Innolift IM600.800 viličara kako bi poboljšali svoju logistiku.

Obrazovanje za poštansko poduzeće

Pošta je svoje zaposlenike opremila novim samoutovarnim viličarima Frendix Innolift IM600.800 i EL1000.1000. 

Stubišni penjač za automate sa grickalicama - SŽ ŽIP

Slovenske Železnice preuzele su svoj novi stubišni penjač, profesionalni AAT CargoMaster C400.

Innolift s 1000 kg za PS Group

Transportna tvrtka PS GROUP počela je koristiti svoj novi samoutovarni viličar, snažan Innolift IXL1000.1250.

Samoutovarni viličar IS600.700 za sušenje objekata

Tvrtka Dehumida preuzela je najniži samoutovarni viličar Innolift IS600.700. Samoutovarni viličar nudi 600 kg dizanja i se podiže u osobna dostavna vozila.

Samoutovarni viličar IL1000.1000 za dostavu keramike

Hrvatska tvrtka Aroma Global 3 d.o.o. kupila novi samoutovarni viličar Innolift IL1000.1000. Ovaj model nudi im podizanje od 1000 kg težine na 1000 mm visine.

Innolift isporučuje pokretne trake

Tvrtki Alkor predali smo novi samoutovarni viličar Innolift IXL500.1250. S viličarom će se rastavljene transportne trake lakše i brže dopremiti u proizvodne pogone na terenu.

Safelift podizna platforma za Benda instalacije

Tvrtka Benjamin Benda Vratnik s.p. je preuzeo svojo novo unutranju podiznu platformu, švedski Safelift MA50.

Stubišni gusjeničar Zonzini za Letral d.o.o.

Tvrtka Letral d.o.o. iz Slovenske Bistrice preuzela je svoju novi gusjeničar za stepenice Zonzini Domino Stabilized 400, trenutno najbolji model na našem tržištu.

Stubišni penjač CargoMaster C400 za Gorenje d.o.o.

Tvrtka Gorenje d.o.o. je preuzela svoj novi, visokoučinkoviti CargoMaster C400 stubišni penjač.

CargoMaster A350 stubišni penjač i toplinska tehnologija

Tvrtka Hlajenje i grijanje Hot je preuzela svoju novi profesionalni stubišni penjaču CargoMaster A350.

CargoMaster A350 stubišni penjač i tehnika grijanja

U tvrtki Instalacije Marcen d.o.o. razveselili su se novom akvizicijom u tvrtki za lakšu i bržu isporuku opreme za grijanje: stubišnim penjačem CargoMaster A350.

Innolift isporučuje bačve Kozel točenog piva

Innolift samoutovarni viličari tvrtke Petlja d.o.o. koriste se već nekoliko godina za lakšu isporuku bačvi Kozel točenog piva.

Prvi stubišni gusjeničar Zonzini za slovensko poštansko poduzeće IPPS d.o.o.

Invalidsko poduzeće Pošte Slovenije IPPS preuzelo je svoj novi gusjeničar za stepenice Zonzini Domino Plasmoid 300.

Stubišni penjač CargoMaster za sve situacije

Na slici su prikazana tri najprodavanija profesionalca. Njemačka kompaktnost i izdržljivost s više od 40 godina tradicije proizvodnje i razvoja u Albstadtu u Njemačkoj.

Podizna platforma Safelift i stubišni gusjeničar Zonzini

Tvrtka Plam d.o.o. iz Rogaške Slatine preuzela je svoj novi set za sigurniji i lakši rad kako u skladištu tako i na terenu: podizna platforma za unutarnju upotrebu Safelift MA50 i gusjeničar za stepenice Zonzini Domino Plasmoid 300.

A350 stubišni penjač za uslugu selidbe

stubišni penjač

Selidbeni servis Premik preuzeo je novi stubišni penjač CargoMaster A350, nosivosti 350 kg. Svojim korisnicima žele ponuditi još kvalitetniju uslugu i olakšati prenošenje težih predmeta po stepenicama.

stubišni penjač

Toplinske pumpe isporučuje samoutovarni viličar Innolift

Tvrtka Ika Žiri preuzela je svoj novi samoutovarni viličar Innolift IXL500.1250. Podizanje je dovoljno visoko za dostavno vozilo s sandukom i za zatvoreni kombi visine h2 i h3.

Innolift od 1000 kilograma za Autotransport Piškur

Tvrtka Avtoprevozništvo Piškur preuzela je svoj novi samoutovarni viličar Frendix Innolift IXL1000.1250. Viličar će im olakšati manipulaciju težim teretima na terenu, gdje im je potreban brz i samostalan utovar ili istovar čak i 1000 kg teških tereta iz dostavnog ili teretnog vozila.

Stubišni penjač CargoMaster C141V za gimnaziju

Isporučili smo profesionalni njemački stubišni penjač AAT CargoMaster C141 Vario. Vrlo okretan i brzi model nudi jednostavno i pouzdano premještanje predmeta do 140 kg kroz stepenice.

Samoutovarni viličar Innolift 1000kg s električnim hodom 

Samoutovarni viličar Innolift 1000kg s električnim hodom 

Isporučen je novi, potpuno električni samoutovarni viličar Frendix Innolift EXL1000.1250 – nosivost 1000 kg, s električnim hodom i funkcijom automatskog podizanja i spuštanja viličara.

Samoutovarni viličar Innolift 1000kg s električnim hodom 

Podizna platforma za rad na visini unutra

Vrlo kvalitetna švedska podizna platforma Safelift vas podiže na radnu visinu od 3,5 m, 5 m ili 6 m čak 280 puta s opterećenom težinom od 180 kg, s jednim punjenjem baterije. Osim prostora za pohranu alata, svoj električni alat ili tablet moći ćete puniti i preko USB utikača.

Nadogradite svoj kombi s Innolift samoutovarnim viličarom

Samoutovarni viličar Innolift čini vaše dostavno vozilo još korisnijim i savršeno iskorištenim: samostalni utovar i istovar tereta do 1000 kg, bez pričvršćivanja opreme za rukovanje teretom na dostavno vozilo.

Stubišni penjač po cijeni od dvije kave dnevno

Još dostavljate peći, keramiku ili bijelu tehniku s ručnim unosom kroz stepenice? Na račun samo dvije kave dnevno, ne morate štetiti svojoj kralježnici.

Brza nadogradnja za vaš kombi

Vaš dostavno vozilo može biti još korisnije sa sustavom za brzi i samostalan utovar i istovar tereta na dostavi. Na taj način povećavate produktivnost, ubrzavate isporuke i stječete nove transporte gdje je želja ili uvjet da i prijevoznik samostalno iskrca ili utovari teret.

Podizna platforma za unutarnju upotrebu

Koristite podiznu platformu za podizanje Safelift za siguran rad na visini. Pogodna je za unutarnju upotrebu, gdje će biti koristna za razne radove održavanja, blagdanske dekoracije, inventare, instalacije.

Novi automatski sistem nagiba za Zonzini

Zonzini stubišni gusjeničar je sada dostupan s novim sustavom za lakši prijelaz s ruba stubišta na pod i s poda na stubište.

Rad na visini

Švedska košara za podizanje učinkovito će riješiti vaše izazove radova održavanja na velikim visinama u skladištima, trgovačkim centrima i salonima.

Najmoćniji originalni samoutovarni viličar

Originalni samoutovarni viličar Frendix Innolift je na odabir sa širom šasijom koji ima kapacitet podizanja 1000 kg.

Preseljenje?

Transport težine kroz stubište može biti jednostavno, sigurno i brzo. Stubišni gusjeničar samo upravljate joystickom, težina je potpuno na gusjeničaru.

Trošak vlasništva samoutovarnog viličara

Za cijenu dvije kave dnevno možete vaše dostavno vozilo opremiti s samoutovarnim viličarom Innolift (zatvoreni kombi furgon, kombi sanduk).