STUBIŠNI GUSJENIČAR

Zonzini Skipper Plasmoid 400

Vrhunska talijanska gusjenica za stepenice Zonzini Skipper Plasmoid za visoke ili duže objekte i prijenos tereta u vodoravnom položaju: gusjenica za stepenice automatski se kreće po stepenicama. Sam pomiče cjelokupnu težinu vašeg tereta, a vi se brinete samo o upravljanju preko joysticka. Automatsko podešavanje nagiba teretne ploče i pouzdana stabilnost na stepenicama omogućit će Vam da vrlo lako premještate teret kroz stepenice. Stabilizirani modeli također imaju dodatne pogonske kotače i program za lagani prijelaz u nagib.

Krećući se stepenicama

Svaka gumena gusjenica ima svoj električni motor, tako da gusjenicu jednostavno pomičete u svim smjerovima. Ručka joysticka omogućuje iznimno precizne i spore pokrete tamo gdje nema puno prostora. Gusjenice su protuklizne i ne oštećuju unutarnje podne obloge. Gusjenica za stepenice također se može zaustaviti ili promijeniti smjer na sredini stubišta.

Ležeći položaj tereta i automatsko podešavanje nagiba

Automatsko podešavanje ploče za utovar olakšava prijelaze s poda na stubište i sa stubišta na pod. Zonzini gusjenica za stepenice brine se za siguran nagib samog tereta, kako biste zadržali stabilnost i sigurno se kretali. Skipper je namijenjen za prijenos tereta u ležećem položaju – za duge ili visoke terete koji mogu biti na nagibu. Istovremeno, to će vam također omogućiti jednostavno kretanje kroz niske prolaze, jer ćete teret imati gotovo u cijelosti u vodoravnom položaju na tračnicama. Upravljački joystick ima dugačak produžni kabel, tako da ćete moći ležeći stajati pored tereta i lako pomicati gusjenicu bez naprezanja ili saginjanja. U svakom trenutku možete se prebaciti na ručni način rada i sami prilagoditi kut opterećenja. Ploča za teret također je podesiva po visini do visine od 180 mm iznad tla.

Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije

Skipper 400

Kapacitet dizanja

400 Kg

Visina (podesiva)

1269 – 2151 mm

Širina

491 mm

Dubina bez ploče

279 mm

Ploča za opterećenje (š * d)

397*250 mm

Veći tov. ploča (š * d)

397*500 mm

Težina bez baterije

89 Kg

Težina postolja. baterije

17 Kg

Težina litijske baterije

6 Kg

Brzina

10 s / metar

Standardna baterija

500 stepenica

Litijeva baterija

1500 stepenica

Radna površina

Obrat 360 stopinj

Zaštita

IP54

Standardna oprema

Automatski punjač, zatezna traka,
standardni paket baterija, standardna ploča za teret

Mnogo dodataka

Vaš Zonzini Domino Plasmoid gusjeničar za stepenice može se opremiti tako da bude idealan za vaš teret: veća utovarna ploča s većom dubinom, stolarski nastavak, utovarna ploča s četiri okretna kotača za jednostavno kretanje kroz ravne podove u okomitom položaju utovara, platforma s kotači za brže kretanje po ravnom terenu i s manjim nagibom za direktan uspon gusjenice s platforme na prvu stepenicu, aluminijska rampa za penjanje u dostavno vozilo, dodatna litijska baterija, 12V pretvarač za punjenje baterije u dostavnom vozilu.

Primjeri upotrebe

Skladištenje toplinskih pumpi, dizalica topline, štednjaka, sefova, protupožarnih ormara, prozora, vrata, dovratnika, velikih plinskih boca, iverala, drvenih elemenata, hladnjaka, namještaja, nadgrobnih spomenika, kamenih pultova.

Financiranje od 238,89€ / mjesec

Sve naše proizvode dostavljamo na vašu poslovnu adresu u Hrvatskoj, gdje vam pružamo kratku edukaciju o njihovom funkcioniranju