STUBIŠNI GUSJENIČAR

Zonzini Domino Plasmoid 400

Vrhunska talijanska gusjenica za stepenice Zonzini Domino Plasmoid u potpunosti će rasteretiti vaš transport kroz stepenice: gusjenica za stepenice automatski se kreće po stepenicama. Sam pomiče cjelokupnu težinu vašeg tereta, a vi se brinete samo o upravljanju preko joysticka. Automatsko podešavanje nagiba teretne ploče i pouzdana stabilnost na stepenicama omogućit će Vam da vrlo lako premještate teret kroz stepenice.

Krećući se stepenicama

Svaka gumena gusjenica ima svoj električni motor, tako da gusjenicu jednostavno pomičete u svim smjerovima. Ručka joysticka omogućuje iznimno precizne i spore pokrete tamo gdje nema puno prostora. Gusjenice su protuklizne i ne oštećuju unutarnje podne obloge. Gusjenica za stepenice također se može zaustaviti ili promijeniti smjer na sredini stubišta.

Ploča za utovar s automatskim podešavanjem nagiba

Automatsko podešavanje ploče za utovar olakšava prijelaze s poda na stubište i sa stubišta na pod. Zonzini gusjenica za stepenice brine se za siguran nagib samog tereta, kako biste zadržali stabilnost i sigurno se kretali. Ploča za utovar će tako uvijek biti u gotovo vodoravnom položaju – idealno za prijenos uređaja za ispis i drugih tereta gdje naginjanje nije poželjno. Također se možete prebaciti na ručni način rada u bilo kojem trenutku i sami prilagoditi nagib ploče za utovar.

Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije

Domino 400

Kapacitet dizanja

400 kg

Duljina

950 mm

Širina

536 mm

Minimalna visina

1142 mm

Ploča za opterećenje (š * d)

500*620 mm

Proširena ploča (š * d)

800*620 mm

Težina bez baterije

79 Kg

Težina postolja. baterije

17 Kg

Težina litijske baterije

6 Kg

Brzina

10 s / metar

Standardna baterija

500 stepenica

Litijeva baterija

1500 stepenica

Radna površina

Obrat 360 stopinj

Zaštita

IP54

Standardna oprema

Automatski punjač, zatezni trak,
standardni paket baterija, standardna ploča za teret

Mnogo dodataka

Vaš Zonzini Domino Plasmoid gusjeničar za stepenice može se opremiti tako da bude idealan za vaš teret: produljiva utovarna ploča za veće terete, produljiva preša utovarna ploča s uvlačivim rampama za pomicanje preše na utovarnu ploču, stolarski dodatak, teretna platforma s kotačima za vožnju po ravnom tlo, platforma s kotačima za bržu vožnju po ravnom i s manjim nagibom za direktan uspon gusjenice s platforme na prvu stepenicu, platforma na kotačima s povećanim nagibom za penjanje gusjenice u dostavno vozilo ili za podizanje gusjenica tijekom sastavljanja tereta, dodatni stražnji kotači za vožnju gusjenice na stražnjoj strani – za pomicanje gusjenice i tereta u nižim dostavnim vozilima, aluminijska rampa za penjanje u dostavno vozilo, dodatna litijeva baterija, pretvarač od 12 V za punjenje akumulatora u dostavnom vozilu.

Primjeri upotrebe

Perilice rublja, sušilice, perilice posuđa, hladnjaci, sefovi, ugostiteljska oprema, pećnice, konvektomatske peći, aparati za kavu, vakum strojevi, namještaj, plinske boce, kutije, paketi, torbe, printeri, fotokopirni strojevi, alati, keramika, ljepila, cement, komadi beton, razbacani teret u sanducima.

Financiranje od 222,94€ / mjesec

Sve naše proizvode dostavljamo na vašu poslovnu adresu u Hrvatskoj, gdje vam pružamo kratku edukaciju o njihovom funkcioniranju