Medicinska oprema se lakše dostavi s Frendix Innolift viličarom

Ste dobavljač medicinske opreme i imate problem s istovarom većih uređaja u bolnicama jer tamo nema viličara? Plaćate li dodatne osobe za teško istovaranje i riskirate oštećenje vrlo skupih medicinskih uređaja?

Vaše rješenje je samoutovarni viličar Frendix Innolift. S viličarom Frendix Innolift sami sigurno i jednostavno utovarite medicinsku opremu i jednostavno istovarite na kraju dostave u bolnicu. Frendix Innolift viličar se sam utovari u dostavno vozilo tako da ga možete ponijeti sa sobom na dostavu. Frendix Innolift ima kvalitetne poliuretanske kotače koji ne ostavljaju trag, tako da ćete ne samo istovariti svoju medicinsku opremu, već je i lako dostaviti na krajnje mjesto u ustanovi. Modeli s kapacitetom podizanja od 600 KG široki su samo 760 mm, tako da viljuškarom možete proći i kroz normalna unutarnja vrata.

Na fotografijama je prikazan utovar medicinskog uređaja za rehabilitaciju. S Frendix Innolift viličarom klijent sada uređaj jednostavno utovaruje u dostavno vozilo i bez dodatnih troškova i komplikacija, brzo i jednostavno dostavlja na krajnje mjesto u bolnici. I što je najvažnije: nema opasnosti od skupih ozljeda.