Kolica za transport i selidbu Multi Trolley

Dugi teret kao što su vrata i prozori, kuhinjski elementi, namještaj, solarni paneli: za takvu logistiku potrebno je dvoje ljudi. Ali postoji još bolja opcija: švedska kolica za selidbu Multi Trolley. 

Kolica za selidbu Multri Trolley imaju kapacitet nosivosti od 250 KG i dizajnirana su tako da samo jedna osoba može premještati namještaj i razne duge predmete. Kolica za selidbu Multi Trolley ima pomične i uklonjive vertikalne šipke koje podupiru sve elemente. Na njega možete staviti teške prozore i vrata, radijatore, pultove, stolove, čak i solarne ploče, ogledala i stakla – što god dvije osobe trenutno nose, jedna osoba može nositi s Multi Trolley. 

Na odabir su modeli Standard 6.0 verzija i malo širi Worker. U oba slučaja vertikalne šipke su podesive i također uklonjive tako da kolica zauzimaju malo prostora u vozilu.

Multi Trolley se proizvodi u Švedskoj. Kompaktna i lagana šasija, kvalitetni gumeni kotači s kočnicama i pomične i uklonjive vertikalne šipke koje su presvučene gumom kako bi se spriječilo oštećenje vašeg tereta. Multi Trolley ima jamstvo od 12 mjeseci.

Multi Trolley Standard 6.0: 495,00 EUR + PDV
Dužina 78 cm
Širina 42 cm
Visina 76 cm
Ukupna vlastita težina 12 KG
Nosivost 250 KG

Multi Trolley Worker: 530,00 EUR + PDV
Dužina 78 cm
Širina 52 cm
Visina 76 cm
Ukupna vlastita težina 16 KG
Nosivost 250 KG