K-servis d.o.o. i Frendix Innolift samoutovarni viličar

Grosupeljanska tvrtka K-servis d.o.o. već duže vrijeme u svojim isporukama i montažama koristi finski samoutovarni viličar Frendix Innolift, model IL600.1000. Innolift im nudi vlastiti, brz i siguran istovar i utovar tereta na terenu – viličar se zajedno s teretom utovaruje u dostavno vozilo: zauzima samo 180 kg nosivosti i 350 mm mjesta kada stoji parkiran ispod palete tijekom vožnje.

Gospodin Sebastjan Brlan ovako opisuje svoje iskustvo s Innoliftom:
K-servis d.o.o. je tvrtka koja se bavi nabavom i montažom profesionalne opreme za kuhinje. Aparati i kuhinjski elementi su veliki i teški, što stvara veliki problem utovara. Otkako koristimo Innolift viličar, potrebno nam je upola manje osoblja na terenu za isporuku i montažu. Ono što znamo je da je radnik najskuplji trošak. Dakle, investicija u Frendix Innolift samoutovarni viličar vrlo brzo se isplati. Najvažnije je da je zabrinutost za zdravlje radnika znatno smanjena, jer se uz Innolift viličar štedi fizički napor. Dobro nam dođe i u skladištu kada špediter dođe bez utovarne platforme, a mi koristimo viličar na njihovom vozilu. Investicija koja se isplati.

Bitna prednost Innolift samoutovarnog viličara je njegova potpuna fleksibilnost: viličar se može koristiti za utovar i istovar između različitih vozila, prikolica ili u skladištu, budući da Innolift nije pričvršćen za vozilo. Finski proizvođač redovito unapređuje viličar već 25 godina – danas, dakle, gubite minimalni iskoristivi kapacitet vašeg dostavnog vozila i najmanje prostora u vozilu: imate samo jedan uređaj na vozilu za vlastiti utovar i iskrcaj tereta. Kada trebate prazno vozilo i cjelokupnu moguću iskoristivu nosivost vozila, Innolift viličar jednostavno ostavite u skladištu.

Dostupni su različiti modeli, najmanji Innolift model za osobna dostavna vozila, dva modela za niže ili više kombije i viši Innolift za platnene kombije, više kombije i kamione. Nosivost: 500 kg, 600 kg ili čak 1000 kg.

Opremite vaša dostavna vozila finskim samoutovarnim viličarom Innolift – vaša logistika bit će lakša, brža i sigurnija. Također ćete dobiti puno pažnje od svojih klijenata za svoju naprednu opremu, što će vam sigurno donijeti odlične preporuke i nove kupce.

INLIFT d.o.o., www.inlift.si, +386 40 509 709, info@inlift.si