SAMOUTOVARNI VILIČAR

Frendix Innolift IM600.800

Dostavno vozilo doprema teret kupcu, ali KAKO ĆETE BRZO I JEDNOSTAVNO ISTOVARITI ILI UTOVARITI TERET? Optimalno je rješenje samoutovarni viličar Frendix INNOLIFT koji donosite sa sobom u dostavnom vozilu. Možete istovariti viličar s dostavnog vozila za samo nekoliko sekundi, baš kao i svoj teret. Na stražnja vrata, bočna vrata ili s prikolice. Sigurno, učinkovito, brzo – jedna osoba samostalno isporučuje teret s pomoću jednog uređaja.

Automatski utovar viličara u dostavno vozilo

Originalni samoutovarni viličar Frendix INNOLIFT opremljen je pouzdanim dvosmjernim hidrauličkim sustavom Rexroth Bosch i pomičnim potpornim nožicama s kotačima i gumenim blokadama. Tako možete dovesti viličar INNOLIFT do dostavnog vozila, gdje možete podignuti teret i pomaknuti viličar do samog ruba dostavnog vozila. Zatim odložite teret u dostavno vozilo i INNOLIFT se odmah počinje podizati u vozilo. Pomične potporne nožice uklonite ispod vozila i nastavite podizati viličar dok se ne zaustavi u visini palete u vozilu. Sada još samo trebate podignuti vilice i teret te premjestiti INNOLIFT u dostavno vozilo. INNOLIFT je zatim fiksiran ispod palete u vozilu i podignut s kotača, a šasija viličara duboka je tek 350 mm.

Automatski istovar viličara s dostavnog vozila

Samoutovarni viličar INNOLIFT u dostavnom vozilu dovezite do ruba unutarnjeg dna prostora za teret. Ne brinite se jer će gumeni blokovi na rubu vozila uvijek zaustaviti viličara. Sada potpuno spustite vilice na tlo i šasija viličara malo će se podignuti. Izvucite van pomične potporne nožice i započnite pomicati vilice dok se viličar ne počne spuštati s vozila na tlo. Prije nego što dotaknete tlo, vratite pomične potporne nožice ispod vozila, postavite viličar na tlo te podignite vilice i teret.

Frendix INNOLIFT pruža potpunu fleksibilnost

Samoutovarni viličar Frendix INNOLIFT nije montiran na dostavno vozilo, što vam omogućuje upotrebu jednog viličara na više dostavnih vozila, na prikolici ili u skladištu. Viličar INNOLIFT možete utovariti u dostavno vozilo furgon na stražnja i bočna vrata. INNOLIFT se može utovariti na bilo koju stranu dostavnog vozila sa sandukom i ceradom, a možete parkirati gdjegod želite. Ako morate iskoristiti cijeli kapacitet svojega dostavnog vozila, jednostavno ostavite INNOLIFT u skladištu. Viličar INNOLIFT možete koristiti i u dostavnim vozilima s hladnim režimom.

Za laka gospodarska dostavna vozila furgon, prednji pogon: H1, H2, H3

Citroen Jumpy, Citroen Jumper, Fiat Scudo, Fiat Talento, Fiat Ducato, Ford Transit Custom, Ford Transit, Hyundai H-1, Maxus e-Deliver, Mercedes Vito, Mercedes Sprinter, Nissan NV200, Nissan NV300, Opel Vivaro, Opel Movano, Peugeot Expert, Peugeot Boxer, Renault Trafic, Renault Master, Toyota Proace Max, Volkswagen ID Buzz Cargo, Volkswagen Transporter, Volkswagen Crafter.

Tehničke specifikacije

IM600.800

Nosivost

600 Kg

Vlastita težina s baterijom

188 Kg

Visina dizanja

800 mm

Visina utovara palete

700 mm

Centar opterećenja

600 mm

Ukupna minimalna visina

1200 mm

Ukupna maksimalna visina

1875 mm

Širina šasije

760 mm

Ukupna duljina

1520 mm

Dimenzije vilice

1170 * 540 mm

Duljina kućišta

350 mm

Krug okretanja

1090 mm

Električno dizanje/spuštanje vilica

DA

Podizni elektromotor

0,8 kW Mahle

Hidraulički sustav

Rexroth Bosch

Prednji kotači

75 * 60, poliuretan

Stražnji kotač

100 * 40, poliuretan

Baterija

50 Ah 12V GEL

Prikaz stanja baterije

LCD

Primjeri upotrebe

Zbirni prijevoz, brze isporuke dostavnim vozilima, preuzimanje robe za daljnji prijevoz, brza pošta, isporuka sefova i bankomata, prodaja i isporuka keramike, isporuka vreća s cementom, catering, ugostiteljska oprema, peći, hladnjaci, voće i povrće, isporuka pekarskih proizvoda, isporuka tiskovina, isporuka peleta i drva za ogrjev, isporuka peći i spremnika, utovar i istovar električnih strojeva, isporuka tiskarskih uređaja, isporuka medicinske opreme i lijekova.

Financiranje od 120,99€ / mjesec

Sve naše proizvode dostavljamo na vašu poslovnu adresu u Hrvatskoj, gdje vam pružamo kratku edukaciju o njihovom funkcioniranju