SAMOUTOVARNI VILIČAR

Frendix Innolift INNOLIFT EXL1000.1250

Električni pogon kotača

Dostavno vozilo dostavi teret do kupca, ali KAKO BRZO I JEDNOSTAVNO ISTOVARITI ILI UTVARITI TERET? Optimalno rješenje je Frendix INNOLIFT samoutovarni viličar koji donosite sa sobom u dostavnom vozilu. Viličar se sam istovari iz kombija, a isto tako i vaš teret u nekoliko sekundi. Na stražnja vrata, na bočna vrata ili iz prikolice. Sigurno, učinkovito, brzo – jedna osoba s jednim uređajem sama na isporuci.

Automatski utovar viličara u dostavno vozilo

Originalni Frendix INNOLIFT samoutovarni viličar opremljen je pouzdanim dvosmjernim Rexroth Bosch hidrauličkim sustavom i pomičnim potpornim nogama s kotačima i gumenim blokadama. To omogućuje INNOLIFT viličaru da se doveze do dostavnog vozila, gdje podižete teret i pomičete viličar sve do ruba dostavnog vozila. Zatim stavljate teret u dostavno vozilo i INNOLIFT se odmah počinje podizati u vozilo. Izvlačite pomične potporne noge ispod vozila i nastavljate dizati viličar dok se ne zaustavi u visini palete u vozilu. Sada sve što trebate učiniti je podići vilice i teret i ugurati INNOLIFT u dostavno vozilo. INNOLIFT se tada nepomično parkira ispod palete u vozilu i podiže s kotača, kučište viličara zauzima samo 350 mm dubine. Ako u svom vozilu nemate 390 mm dubine prostora za INNOLIFT samoutovarni viličar, mi imamo rješenje.

Automatski istovar viličara iz dostavnog vozila

Samoutovarni viličar INNOLIFT vozite u dostavnom vozilu do ruba unutarnjeg dna prostora za teret. Ne brinite, viličar je uvijek zaustavljen na rubu vozila gumenim blokadama. Sada potpuno spustite vilice na tlo i šasija viličara će se malo podići. Izvučete pomične potporne noge i počnete pomicati vilice tako da se viličar počne spuštati s vozila na tlo. Prije nego što dotaknete tlo, vratite pomične potporne noge natrag ispod vozila, postavite viličar na tlo i podignite vilice i teret.

Frendix INNOLIFT nudi potpunu fleksibilnost

Frendix INNOLIFT samoutovarni viličar nije montiran na dostavno vozilo, što vam omogućuje: korištenje jednog viličara na više dostavnih vozila, na prikolici ili u skladištu. INNOLIFT viličar može se utovariti u dostavno vozilo i na stražnja i na bočna vrata. Kada trebate cijeli raspoloživi kapacitet nosivosti vašeg dostavnog vozila, jednostavno ostavite INNOLIFT u skladištu. Mobilni samoutovarni viličar INNOLIFT je pogodan za cestovni prijevoz lakokvarljive robe.

Za dostavna vozila sa šasijom/sandu/cerada; za laka zatvorena dostavna vozila kombi: H2, H3

Citroen Jumper, Fiat Ducato, Ford Transit, Iveco Daily, MAN TGE, Maxus Deliver 9, Mercedes Sprinter, Nissan NV300, Opel Movano, Peugeot Boxer, Renault Master, Toyota Proace Max, Volkswagen Crafter.

Tehničke specifikacije

EXL1000.1250

Nosivost

1000 Kg

Vlastita težina s baterijom

330 Kg

Visina dizanja

1250 mm

Visina utovara palete

1150 mm

Centar opterećenja

600 mm

Ukupna minimalna visina

1720 mm

Ukupna maksimalna visina

2790 mm

Širina šasije

1000 mm

Ukupna duljina

1595 mm

Dimenzije vilice

1175 * 540 mm

Duljina kućišta

390 mm

Krug okretanja

1140 mm

Električno dizanje/spuštanje vilica

DA

Podizni elektromotor

0,8 kW Mahle

Pogonski elektromotor

0,65 kW

Hidraulički sustav

Rexroth Bosch

Prednji kotači

4 x 80 * 54, poliuretan

Stražnji kotač

125 * 40, poliuretan

Pogonski kotač

210 * 800, poliuretan

Baterija

2 x 38 Ah 24V

Prikaz stanja baterije

LCD

Primjeri upotrebe

Kurirske službe, ekspresne dostave dostavnim vozilima, obrtnici, preuzimanje robe za daljnji transport, brza pošta, dostavljači, dostava sefova i bankomata, prodaja i dostava keramike, građevinari, dostava vreća s cementom, catering, ugostiteljska oprema, peći, hladnjaci, voće i povrće, dostava pekarskih proizvoda, dostava tiskovina, dostava peleta i drva za grijanje, dostava peći i spremnika, utovar i istovar električnih strojeva, dostava uređaja za ispis, dostava medicinske opreme i lijekova, hoteli.

Financiranje od 260,03€ / mjesec

Sve naše proizvode dostavljamo na vašu poslovnu adresu u Hrvatskoj, gdje vam pružamo kratku edukaciju o njihovom funkcioniranju