Još uvijek ručno nosite stolariju uz stepenice na montažu?

Ugrađujete kvalitetne prozore i vrata u objekte, imate vrhunski tim za besprijekornu montažu stolarije: nosite li sve prozore i vrata fizički kroz stepenice kod kupaca? Ovakav način rada otvara mogućnost oštećenja stolarije tijekom prijenosa i ozljede kralježnice.

Jedino što nedostaje potpuno profesionalnom tijeku rada je jednako kvalitetan njemački AAT CargoMaster stubišni penjač.

Novi CargoMaster stubišni penjač za Vas će biti opremljen dodatnim nosačima za stolariju, što će u potpunosti eliminirati mogućnost oštećenja tijekom transporta do konačne lokacije u objektu. Nosači su pomični i također se mogu brzo ukloniti tako da možete koristiti stubišni penjač za prijenos drugih tereta kroz stepenice, na primjer bijele tehnike, namještaja ili alata.

Na fotografijama vidite AAT CargoMaster CC200 stubišni lift nosivosti 200 KG, s posebno povišenim i podesivim ručkama, s većom sklopivom pločom za teret i s pomičnim nosačima za prozore i vrata; ovaj se dodatak također može potpuno ukloniti u nekoliko sekundi.

Nazovite nas i opišite kako trenutno napreduje Vaš posao, zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje koje će Vaš problem riješiti kvalitetno i dugoročno.