DODATNE OPCIJE ZA STUBIŠNI PENJAČ

Vaš stubišni penjač je možda potrebno prilagoditi vaši situaciji i potrebama vašeg transporta/tereta. Na odabir su mogući različiti dodaci za visoke terete, alate, bijelu tehniku. Postoje različite dimenzije utovarnih ploča. Možete imati gumirana ili pneumatska kotača. Ako imate visok teret su na odabir dodatno produžene ručke. Dodatne baterije, autopunjač i drugo.

Odabir utovarnih ploča

Na odabir su različite dimenzije utovarnih ploča. Utovarne ploče su podesive (osim modeli A350, A142 i C400). Sve dimenzije ploča su A-testirane za nosivost koju ima odabrani model stubišnog penjača.

Gumirana ili pneumatska kotača

CargoMaster ima standardno gumirana kotača. Gumirana kotača ne trebaju održavanja i imaju uvijek isto visinu. Ako želite se možete odlučiti i za pneumatska kotača – besplatno.

Dodatak za galon vode

Na odabir je dodatak za stubišni penjač koji vam omogućava brzu i lakšu dostavu galona vode u poduzeća.

Metalne stepenice za dostavna vozila

Metalne stepenice se upotrebljavaju za istovar i utovar tereta i stubišnog penjača ukupno u dostavno vozilo. Stepenice se ne fiksiraju na vozilo. Moguća je različita visina.

Baterije za stubišni penjač

Baterija je uklonjiva. Za još veći domet preporučujemo dodatnu bateriju. Za dugi vijek trajanja baterije je bitno da baterije ne ispraznimo svaki put potpuno.

Autopunjač

Ako imate na dostavi mnogo različitih klijenata postoji dodatni autopunjač za punjenje baterije u vozilu. Baterija se ukloni i je možete puniti u vozilu na 12V. Uvijek napunjena baterija za sljedeću isporuku.

Punjač

Punjač je standardna oprema stubišnog penjača. Punite na 220V. Punjač automatsko prestaje puniti bateriju kada je napunjena.

Dodatni transportni kotač

Transportni kotač je dodatak za vaš stubišni penjač za lakšu vožnju penjača po ravnom podu. Sva težina tereta je na 3. kotaču.

Automatski trak za teret

Bitno je da je teret uvijek fiksiran na stubišni penjač, to vam omogućava sigurno korištenje penjača. Trak za pričvršćivanje tereta s automatskim povratkom. Dužina je 3 metre, širina 5 centimetara.

Stranica penjača gumirana ili presvučena filcom

Na odabir vama je stražnja stranica penjača u gumi ili presvučena filcom da ne oštetite tereta.

Dodatak za visoki teret

Pogodno za visoki teret da imate više mjesta za upravljanje stubišnom penjačem na stepenicama.

Dodatak za bijelu tehniku

Dodatak, presvučen filcom, ima veću širinu da je hladnjak ili perilica sigurno fiksiran na mjestu i ne šteti kučišta tereta.

Dodatak za okrugle predmete

Možda imate dostavu teških boca tehničkog plina? Ovaj dodatak vam osigurava namještenu bocu da ostaje fiksno na stubišnom penjaču.

Vertikalno podizanje

Električni vertikalno podizanje tereta na 700 mm je standardno na modelu CargoMaster C400. Vrlo podesivo za utovar tereta u vozilo ili za lakšu ugradnju različitih uređaja na terenu. Različiti ostali modeli imaju na odabir manualno vertikalno podizanje kao dodatnu opremu.

Ploča ili vilice

Dodatak za vertikalno podizanje je moguće opremiti s utovarnom pločom ili vilicami. Standardna dužina vilica je 40 cm, produžene vilice imaju ukupno dužinu 75 cm. Vrlo pogodno za manje palete.